Image of Travis Schuldt

Travis Schuldt

From Wikipedia, the free encyclopedia. Travis Schuldt (born September 18, 1974, height 6' 0¾" (1,85 m)) is an American actor. He originated the role of Ethan Winthrop on the NBC soap opera Passions from 1999 to 2002, and played a recurring role of Keith Dudemeister in the sitcom Scrubs from 2006-2008.


Читать биографию в tmdb | Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Sep 18, 1974 in Topeka - Kansas - USA
Всего фильмов:
19
Впервые появился:
series Клиника 2001-10-02
Последний проект:
movie Поклонник 2015-01-23
Фильмы с участием
Poster of Сообщество
Poster of Американский выскочка
Poster of В Филадельфии всегда солнечно
Poster of Клиника
Фильмография
movie Поклонник Ethan 2015-01-23
Series Really Matt 2014-08-28
Series Фостеры Nate 2013-06-03
movie This Magic Moment Clark Gable 2013-08-17
movie Hitting the Cycle Patrick 2012-05-19
Series Две девицы на мели Terry Williams 2011-09-19
Series Голубая кровь Ken 2010-09-24
Series Сообщество Subway 2009-09-17
Series За гранью Unknown 2008-09-09
movie From a Place of Darkness Miles Kody 2008-03-25
Series Менталист Curtis Whitaker 2008-09-23
movie Американский выскочка Josh 2008-10-03
movie Мясорубка Tim 2007-07-20
Series Теория большого взрыва Unknown 2007-09-24
Series В Филадельфии всегда солнечно Ben (The Soldier) 2005-08-04
Series Вероника Марс Unknown 2004-09-22
Series 10-8: Officers on Duty 2003-09-28
Series Baby Bob Unknown 2002-03-18
Series Клиника Keith 2001-10-02