Image of Melanie Papalia

Melanie Papalia

From Wikipedia, the free encyclopedia. Melanie Rose Papalia (born July 11, 1984) is a Canadian actress. She is known for her role as Dana in American Pie Presents: The Book of Love, as well as for her roles in films such as Postal (2007), Frankie and Alice (2010). She currently stars as Pippa in the Showcase original series Endgame. She has also appeared in several television programs including Painkiller Jane. Description above from the Wikipedia article Melanie Papalia, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.​


Читать биографию в tmdb | Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Jul 11, 1984
Всего фильмов:
22
Впервые появился:
в movie She Knew All the Answers 1941-05-13
Последний проект:
фильм Любой ценой 2016-08-12
Фильмы с участием
Poster of Любой ценой
Poster of Смайли
Poster of Постал
Poster of Сверхъестественное
Фильмография
фильм Любой ценой Emily (uncredited) 2016-08-12
фильм Пришельцы Melanie 2014-10-17
Series Мотив Chris Renway 2013-02-03
фильм Hats Off to Christmas! Ellie 2013-12-15
фильм Смерть в сети Elizabeth Benton 2013-12-12
фильм Indie Jonesing Madeline 2012-10-05
фильм Смайли Proxy 2012-10-12
Series Endgame Pippa Venturi 2011-03-14
фильм Goodnight for Justice Ms. Landry 2011-01-29
фильм Фрэнки и Элис Tina 2010-05-17
фильм Гибрид Maria 2010-01-01
фильм Freshman Father Michelle 2010-06-05
фильм Confined Eva Peyton 2010-06-20
фильм Christmas Crash Amanda Johnson 2009-01-01
фильм Американский Пирог: Книга Любви Dana 2009-06-18
фильм Dancing Trees Penny 2009-01-01
Series The Assistants Sandra 2009-07-10
фильм Angel and the Badman Sandy Johnson 2009-07-05
фильм Sweet Amerika Maria 2008-09-19
фильм Постал Nasira 2007-08-11
Series Сверхъестественное Meredith 2005-09-13
фильм She Knew All the Answers Nasira 1941-05-13