Image of Casey Wilson

Casey Wilson

From Wikipedia, the free encyclopedia. Cathryn Rose "Casey" Wilson (born October 24, 1980) is an American actress, comedienne and screenwriter. She was a cast member on Saturday Night Live from 2008–2009 and currently stars as Penny Hartz in the ABC comedy series Happy Endings. Description above from the Wikipedia article Casey Wilson, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать биографию в tmdb | Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Oct 24, 1980 в Alexandria, Virginia, U.S.
Всего фильмов:
33
Впервые появился:
в movie Bear Island 1979-12-05
Последний проект:
фильм Почему он? 2016-12-22
Фильмы с участием
Poster of Киллеры
Poster of Glenn Martin, DDS
Poster of Джули и Джулия: Готовим счастье по рецепту
Poster of Как я встретил вашу маму
Фильмография
фильм Почему он? Missy Pederman 2016-12-22
фильм Мама-прилипала Trish 2016-04-05
Series One Mississippi Brooke 2016-09-09
фильм Me Him Her 2015-06-05
фильм The Breakup Girl 2015-07-10
фильм Bad Night Billy 2015-07-21
фильм Origin Story Herself 2015-12-31
фильм Jason Nash is Married Rose 2014-06-24
Series The Hotwives of Orlando Tawny St. John 2014-07-15
фильм Lennon or McCartney Herself (voice) 2014-12-12
фильм Исчезнувшая Noelle Hawthorne 2014-10-01
Series Marry Me Annie 2014-10-14
фильм Оторвы Chloe 2013-01-21
Series The Birthday Boys Unknown 2013-10-18
фильм C.O.G. Martha 2013-09-20
фильм Газетчик Rich Lady 2012-09-14
фильм Проклятие моей матери Amanda 2012-12-19
Series Retired at 35 Unknown 2011-01-19
Series Счастливый конец Penny Hartz 2011-04-13
фильм Saturday Night Herself 2010-05-02
фильм Freak Dance Rich Lady 2010-07-10
фильм Киллеры Kristen 2010-06-04
фильм Война невест Stacy 2009-01-09
фильм Saturday Night Live: The Best of Amy Poehler Stephanie/ Waitress/ Various (archive footage) 2009-04-18
фильм Джули и Джулия: Готовим счастье по рецепту Regina 2009-08-06
Series Glenn Martin, DDS Unknown 2009-08-17
фильм Великий Бак Ховард Charity 2008-01-18
Series Saturday Night Live Weekend Update Thursday 2008-10-09
Series Human Giant Unknown 2007-04-05
Series Как я встретил вашу маму Krirsten 2005-09-19
фильм Поймай меня, если сможешь Amanda 2002-12-25
фильм Megaforce 1982-06-25
фильм Bear Island 1979-12-05