Фото актёра Franco Citti

Franco Citti

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Franco Citti (born 23 April 1938 in Rome) is an Italian actor. He came to fame at the age of 26, playing the title role in Pier Paolo Pasolini's film Accattone. In 1967 he appeared in the title role in Pasolini's version of Oedipus Rex. He is perhaps best-known to non-Italian audienes as Calo in The Godfather I and III and uttering the line 'In Sicily, women are more dangerous than shotguns'. Description above from the Wikipedia article  Franco Citti , licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Apr 23, 1935 в Rome
Всего фильмов:
34
Впервые появился:
в movie Kirschen in Nachbars Garten 1935-12-20
Последний проект:
фильм 해결사 2010-09-12
Расскажи друзьям свои впечатления:
Фильмы с участием «Franco Citti»
Постер фильма Крестный отец 3
Постер фильма Appuntamento in nero
Постер фильма Il Magnaccio
Постер фильма Ammazzali tutti e torna solo
Фильмография актёра «Franco Citti»
Фильм 해결사 Francesco 2010-09-12
Фильм Undercover Brother Calo 2002-05-31
Фильм La chance Michele 1994-01-01
Фильм Il segreto Franco 1990-02-16
Фильм Крестный отец 3 Calo 1990-12-24
Фильм Appuntamento in nero Projectionist 1990-12-21
Фильм La coda del diavolo Cigal 1986-12-03
Фильм Il minestrone Francesco 1981-12-30
Фильм Ciao marziano Er Cinese 1980-02-28
Фильм La Luna Man in Bar 1979-08-29
Фильм Il gatto dagli occhi di giada Pasquale Ferrante 1977-08-06
Фильм Chi dice donna, dice donna 1976-02-11
Фильм Uomini si nasce poliziotti si muore Ruggero Rujinski 1976-03-11
Фильм Roma l'altra faccia della violenza Berte 1976-07-27
Фильм Todo modo Autista di M. 1976-04-30
Фильм Цветок тысяча и одной ночи The Demon 1974-06-20
Фильм Ingrid Sulla Strada Renato 1973-02-24
Фильм Кентерберийские рассказы Devil 1972-07-01
Фильм Крестный отец Calo 1972-03-14
Фильм Декамерон Ciappelletto 1971-01-01
Фильм Ostia Rabbino 1970-03-11
Фильм Il Magnaccio 1969-04-11
Фильм La legge dei gangsters Bruno Esposito 1969-08-08
Фильм Свинарник Cannibale (1er épisode) 1969-09-28
Фильм Seduto alla sua destra Oreste 1968-05-16
Фильм Ammazzali tutti e torna solo Hoagy 1968-12-31
Фильм Покойся с миром Burt 1967-03-10
Фильм Царь Эдип Edipo (Oedipus) 1967-09-02
Фильм Du mouron pour les petits oiseaux Renato 1963-02-15
Фильм Una vita violenta Tommaso 1962-06-25
Фильм Мама Рома Romolo 1962-08-31
Фильм Аккатоне Vittorio "Accattone" Cataldi 1961-08-31
Фильм Весна на Заречной улице Projectionist 1956-11-26
Фильм Kirschen in Nachbars Garten The Demon 1935-12-20
Вернуться назад