Image of Jaime Ray Newman

Jaime Ray Newman

From Wikipedia, the free encyclopedia. Jaime Ray Newman (born in Farmington Hills, Michigan, on April 2, 1978) is an American actress and singer. Newman is best known for starring as Kristina Cassadine in soap opera General Hospital, as Kat Gardener in ABC's Eastwick, and as Dr. Tess Fontana in Syfy's Eureka.


Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Apr 2, 1978 в Farmington Hills - Michigan - USA
Кино / ТВ ролей:
31
Впервые появился:
в movie സമ്മര്‍ ഇന്‍ ബെത്ലഹേം 1998-07-04
Последний проект:
Series Злой город 2015-10-27
Известность
Poster of Тарзан
Poster of Мыслить как преступник
Poster of E-Ring
Poster of Сверхъестественное
Фильмография
Series Злой город Allison Roth 2015-10-27
Series Детектив Босх Unknown 2014-02-06
Фильм The Red Robin Julie 2014-10-09
Фильм Rubberneck 2013-02-22
Series Red Widow Katerina "Kat" Petrov 2013-03-03
Фильм Тарзан Alice 2013-10-17
Фильм Игра для убийц Emma 2013-08-23
Series Гримм Unknown 2011-10-28
Series Life Unexpected Julia 2010-01-18
Фильм Logorama Dispatch Girl - Radio (voice) 2009-01-01
Series Касл Holly Franklin 2009-03-08
Series До смерти красива Unknown 2009-07-12
Series Eastwick Unknown 2009-09-23
Фильм A Line in the Sand Ann Marie 2008-05-15
Series Эврика Tess Fontana 2006-07-18
Series Герои Young Victoria Pratt 2006-09-25
Фильм Under the Mistletoe 2006-12-04
Series Сверхъестественное Amanda Walker 2005-09-13
Series Кости Unknown 2005-09-12
Series E-Ring Unknown 2005-09-21
Series Медиум Unknown 2005-01-03
Фильм Living 'til the End Audrey Gersons 2005-10-21
Series Related Unknown 2005-10-05
Series Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Фильм Wedding Daze Teri Landry 2004-01-01
Series Звездные врата: Атлантида Lt. Laura Cadman 2004-07-16
Series Вероника Марс Unknown 2004-09-22
Series Морская полиция: Спецотдел Unknown 2003-09-23
Series Расследование Джордан Unknown 2001-09-24
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Фильм സമ്മര്‍ ഇന്‍ ബെത്ലഹേം 1998-07-04