Image of Maria de Medeiros

Maria de Medeiros

​From Wikipedia, the free encyclopedia. Maria de Medeiros Esteves Vitorino de Almeida, DamSE  (born August 19, 1965), better known as Maria de Medeiros, is a Portuguese actress, director, and singer who has been involved in both European and American film productions. Description above from the Wikipedia article Maria de Medeiros, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Aug 19, 1965 в Lisbon, Portugal
Кино / ТВ ролей:
62
Впервые появился:
в movie Когда зажигаются елки 1950-01-01
Последний проект:
Фильм 100 metros 2016-11-04
Известность
Poster of The Forbidden Room
Poster of The Saddest Music in the World
Poster of Моя жизнь без меня
Poster of Криминальное чтиво
Фильмография
Фильм 100 metros Noelia 2016-11-04
Фильм Le fils de Joseph Violette Tréfouille 2016-04-20
Фильм Seances 2016-04-28
Фильм The Forbidden Room The Blind Mother / Clotilde 2015-10-07
Фильм 家路 2014-02-11
Фильм Meetings with a Young Poet Carole Thomas 2014-04-04
Фильм Pasolini Laura Betti 2014-09-25
Фильм Les Maîtres du suspense Maria / Scarlet 2014-12-19
Фильм Je ne suis pas mort Eléonore 2013-08-07
Фильм La bande des Jotas Maria 2012-11-10
Фильм Viagem a Portugal Maria 2011-06-16
Фильм Отдых на грани нервного срыва Madame Collier 2011-06-29
Фильм Цыплёнок с черносливом Faringuisse 2011-10-25
Фильм O Contador de Histórias Margherit 2009-08-07
Фильм День рождения Дэвида Francesca 2009-09-08
Фильм Eden at the End of the World Maria 2008-01-01
Фильм Nessuna qualità agli eroi 2007-01-01
Фильм Riparo Anna 2007-02-13
Фильм Dans les cordes 2007-04-04
Фильм Midsummer Madness Livia 2007-10-12
Фильм Je m'appelle Elisabeth Mado 2006-11-15
Фильм A Trip to the Orphanage 2004-06-06
Фильм Il resto di niente Eleonora Fonseca Pimentel 2004-09-11
Фильм The Saddest Music in the World Narcissa 2003-09-17
Фильм Моя жизнь без меня Hairdresser 2003-03-07
Фильм L'homme des foules Dr. Giordano 2001-04-18
Фильм Água e Sal Vera 2001-08-01
Фильм O Xangô de Baker Street Sarah Bernhardt 2001-09-27
Фильм Марсианская одиссея Jenny Johnsen 2001-09-23
Фильм Capitães de Abril Antónia 2000-04-21
Фильм Deuxième vie Laurie 2000-10-25
Фильм Полковнику никто не пишет Francesca 1999-06-04
Фильм Spanish Fly Rossy 1998-09-10
Фильм Tempête dans un verre d'eau 1997-01-01
Фильм Airbag Fátima do Espíritu Santo 1997-06-20
Фильм Tiré à part Nancy Pickford 1997-01-22
Фильм Les Mille Merveilles de l'Univers Président Blandine Brucker 1997-07-14
Фильм Le Comédien Antoinette Vervier 1997-12-24
Фильм Le polygraphe 1996-05-26
Фильм Des nouvelles du bon Dieu Karenine 1996-06-12
Фильм Paraíso Perdido Cristina Pratas 1995-01-01
Фильм Adão e Eva Catarina Meneses 1995-12-22
Фильм El detective y la muerte Maria 1994-09-30
Фильм Onde Bate o Sol Laura (voice) 1994-07-12
Фильм Криминальное чтиво Fabienne 1994-10-13
Фильм Três Irmãos Maria 1994-11-04
Фильм Huevos de oro Marta 1993-09-24
Фильм L'homme de ma vie Aimee 1992-06-03
Фильм A Divina Comédia 1991-10-11
Фильм A Idade Maior Bárbara 1991-02-16
Фильм 1871 Maria 1990-09-09
Фильм Генри и Джун Anais Nin 1990-09-28
Фильм La lectrice l'infirmière muette 1988-08-17
Фильм Vertiges 1985-04-09
Фильм A Estrangeira 1982-02-01
Фильм Silvestre 1982-05-06
Фильм Ад каннибалов 1980-02-07
Фильм பட்டிக்காட்டு ராஜா Maria 1975-12-07
Фильм Sweet Sugar 1972-06-09
Фильм The Sergeant Fabienne 1968-12-25
Фильм Battle Beneath the Earth Marta 1967-10-22
Фильм Когда зажигаются елки Livia 1950-01-01