Image of Ron Perlman

Ron Perlman

Ronald N. "Ron" Perlman (April 13, 1950) is an American television, film and voice over actor. He is known for having played "Vincent" in the TV series Beauty and the Beast, "Slade" in the animated series Teen Titans, Clay Morrow in Sons of Anarchy, the comic book character Hellboy in both the eponymous film and the sequel, and as the narrator of the post-apocalyptic game series, Fallout. He is currently the narrator of the television series 1000 Ways to Die on Spike. Description above from the Wikipedia article Ron Perlman, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Apr 13, 1950 в New York City, New York, USA
Кино / ТВ ролей:
134
Впервые появился:
в movie First a Girl 1935-11-07
Последний проект:
Фильм Фантастические твари и где они обитают 2016-11-16
Известность
Фильмография
Фильм Desiree Anslinger 2016-09-27
Фильм Фантастические твари и где они обитают Gnarlack 2016-11-16
Фильм Стоунволл Ed Murphy 2015-09-18
Фильм Лунная афера Kidman 2015-03-14
Фильм Малыш-каннабис Barry Lerner 2014-04-18
Фильм 13 грехов Det. Chilcoat 2014-04-18
Фильм The Virginian Judge Henry South 2014-01-12
Series Десница Божья Judge Pernell Harris 2014-08-28
Фильм Tbilisi, I Love You 2014-02-20
Фильм Пока я не исчезну Bill 2014-10-11
Фильм Ночь покера Calabrese 2014-12-20
Фильм Работорговля Viktor Dragovic 2014-11-07
Фильм Der Mann, der Udo Jürgens ist Captain Soames 2014-10-17
Фильм Книга жизни Xibalba (voice) 2014-10-01
Фильм LEGO: Бэтмен: Супергерои DC объединяются General von Binding 2013-05-20
Фильм Тихоокеанский рубеж Hannibal Chau 2013-07-11
Фильм Перси Джексон и Море чудовищ Polyphemus (voice) 2013-08-07
Фильм Лига справедливости: Парадокс источника конфликта Slade Wilson / Deathstroke (voice) 2013-07-28
Фильм Царь скорпионов 3: Книга мертвых Horus 2012-01-17
Фильм Крутой чувак Mayor Williams 2012-04-12
Фильм The Punisher: Dirty Laundry Big Mike 2012-07-16
Фильм Crave Pete 2012-10-18
Фильм Фрэнки наводит шорох Phyllis 2012-10-12
Фильм Время ведьм Felson 2011-01-07
Фильм Драйв Nino 2011-01-10
Фильм The Littlest Angel God 2011-11-07
Фильм Конан-варвар Corin 2011-08-17
Фильм Бунраку Nicola 2011-09-01
Фильм Killer by Nature Dr. Julian 2010-01-01
Фильм Acts of Violence Priest Bill 2010-05-01
Series Время приключений Unknown 2010-04-05
Фильм Рапунцель: Запутанная история Stabbington Brother (voice) 2010-11-24
Фильм The Legend Of Secret Pass Parker 2010-12-05
Фильм Dark Metropolis 2010-12-07
Фильм Гробница дьявола Wesley 2009-05-26
Фильм The Job Jim 2009-09-26
Фильм Территория тьмы Sheriff 2009-10-05
Фильм Викинги Gunnar 2008-04-24
Фильм Dr. Dolittle: Tail to the Chief Barry Lerner 2008-03-04
Фильм Хеллбой II: Золотая армия Hellboy 2008-07-11
Фильм Uncross The Stars Bobby 2008-01-01
Series Сыны анархии Clay Morrow 2008-09-03
Фильм Хроники мутантов Brother Samuel 2008-08-07
Фильм Дух живого леса Oak (voice) 2008-09-12
Фильм Продавец мертвых Father Duffy 2008-08-07
Фильм Афросамурай Justice 2007-01-04
Series Afro Samurai 2007-01-04
Фильм Хеллбой: Кровь и металл Hellboy 2007-03-10
Фильм Хеллбой: Железные ботинки 2007-06-12
Фильм Во имя короля: История осады подземелья Norick 2007-11-29
Фильм Париж, я люблю тебя Cemetery Caretaker 2006-05-16
Фильм 5ive Girls Father Drake 2006-01-01
Фильм Безнадега Collie Entragian 2006-05-23
Фильм Скуби-Ду! Пираты на борту! Captain Skunkbeard / Biff Wellington (voice) 2006-01-01
Фильм How to Go Out on a Date in Queens Vito 2006-07-28
Фильм Pro-Life Dwayne 2006-11-24
Фильм Хеллбой: Меч громов Hellboy (voice) 2006-10-28
Фильм Последняя зима Ed Pollack 2006-09-11
Фильм Missing in America Red 2005-01-01
Series Американский папаша Unknown 2005-02-06
Фильм Тарзан 2 Kago (voice) 2005-06-13
Фильм The Second Front General von Binding 2005-04-26
Series Мастера ужасов Unknown 2005-10-28
Фильм Quiet Kill Detective Sergeant Perry 2004-07-01
Фильм Хеллбой: Герой из пекла Hellboy 2004-04-02
Series Danny Phantom Vice Principal Lancer 2004-04-03
Series Бэтмен Killer Croc 2004-09-11
Фильм 100 самых страшных киномоментов Himself 2004-10-26
Фильм Крысы Dr. William Winslow 2003-01-15
Series Юные Титаны Slade (voice) 2003-07-19
Фильм Абсолон Murchison 2003-01-01
Фильм Two Soldiers Colonel McKellog 2003-07-30
Фильм One Step Beyond: Making 'Alien Resurrection' Himself 2003-12-02
Фильм Луни Тюнз: Снова в деле Acme VP 2003-11-14
Фильм Блэйд 2 Reinhardt 2002-03-22
Фильм The Rutles 2: Can't Buy Me Lunch Himself 2002-01-01
Series Что новенького, Скуби-Ду? Unknown 2002-09-14
Фильм Звёздный путь 10: Возмездие The Reman Viceroy 2002-12-12
Фильм Shakedown Christopher Bellows 2002-12-24
Фильм Down Mitchell 2001-05-11
Series The Legend of Tarzan Unknown 2001-09-01
Фильм Враг у ворот Koulikov 2001-03-13
Фильм Night Class Morgan 2001-10-23
Series Лига справедливости Unknown 2001-11-17
Series The Tick Unknown 2001-11-08
Фильм Otto - Der Katastrofenfilm Dr. William Winslow 2000-03-22
Фильм Price of Glory Nick Everson 2000-05-31
Фильм The Trial of Old Drum Charles Burden Sr. 2000-06-09
Series Статический шок Unknown 2000-09-23
Фильм Титан: После гибели Земли Prof. Sam Tucker 2000-06-16
Фильм Supreme Sanction The Director 1999-04-09
Фильм Primal Force 1999-05-06
Фильм Happy, Texas Marshal Nalhober 1999-12-03
Series The Big Guy and Rusty the Boy Robot Unknown 1999-09-18
Series Семейный закон Unknown 1999-09-20
Фильм Frogs for Snakes Gascone 1998-08-14
Series The Magnificent Seven Josiah Sanchez 1998-01-03
Фильм The Protector Dr. Ramsey Krago 1998-05-05
Фильм A Town Has Turned to Dust Jerry Paul 1998-06-27
Фильм I Woke Up Early The Day I Died Cemetery Caretaker 1998-09-13
Фильм Houdini Booking Agent 1998-12-06
Фильм Американская история 3: Сокровища острова Манхэттен Grasping 1998-11-16
Фильм The Second Civil War Alan Manieski 1997-03-15
Фильм Чужой: Воскрешение Johner 1997-11-12
Фильм Prince Valiant Boltar 1997-07-24
Фильм Остров доктора Моро Sayer of the Law 1996-08-23
Series Mortal Kombat: Defenders of the Realm 1996-09-21
Фильм Город потерянных детей One 1995-05-16
Фильм Original Sins Chas Bradley 1995-04-12
Фильм Флюк Sylvester 1995-06-02
Фильм Последний ужин Norman Arbuthnot 1995-09-08
Фильм The Adventures of Captain Zoom in Outer Space Lord Vox of Vestron 1995-12-01
Фильм Mr. Stitch Doctor Frederick Texarian 1995-11-20
Фильм When the Bough Breaks Dr. Douglas Eben 1994-05-07
Фильм Sensation Detective Pantella 1994-01-01
Фильм Фантом 2040: Ходячий призрак Graft 1994-11-24
Фильм Полицейская академия 7: Миссия в Москве Konstantine Konali 1994-06-09
Фильм The Adventures of Huck Finn Pap Finn 1993-04-02
Фильм Хронос Angel de la Guardia 1993-09-12
Фильм Лунатики Captain Soames 1992-04-10
Series Красавица и чудовище Vincent 1987-09-25
Фильм Муха Prof. Sam Tucker 1986-08-15
Фильм Имя розы Salvatore 1986-09-24
Фильм The Ice Pirates Zeno 1984-03-16
Series Полиция Майами: Отдел нравов Unknown 1984-09-16
Series The Fall Guy Unknown 1983-03-08
Фильм Борьба за огонь Amoukar 1981-12-15
Фильм Звездные воспоминания God 1980-09-26
Фильм Io monaca... per tre carogne e sette peccatrici Dr. William Winslow 1972-05-25
Фильм Dr. med. Fabian - Lachen ist die beste Medizin Kidman 1969-06-15
Series The Tonight Show Starring Johnny Carson Unknown 1962-10-01
Фильм Ride, Kelly, Ride Acme VP 1941-02-07
Фильм Багдадский вор Norick 1940-12-25
Фильм First a Girl Marshal Nalhober 1935-11-07