Image of Roberto Benigni

Roberto Benigni

From Wikipedia, the free encyclopedia Roberto Remigio Benigni Pronunciation., Knight Grand Cross OMRI (born 27 October 1952) is an Italian actor, comedian, screenwriter and director of film, theatre and television. Description above from the Wikipedia article Roberto Benigni, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать биографию в tmdb | Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Oct 27, 1952 in Manciano La Misericordia - Castiglion Fiorentino - Tuscany - Italy
Всего фильмов:
40
Впервые появился:
series The Academy Awards 1929-05-16
Последний проект:
movie Zezé Di Camargo & Luciano - Ao Vivo Na Estrada 2016-02-19
Фильмы с участием
Poster of Roberto Benigni: I dieci comandamenti
Poster of Римские приключения
Poster of Кофе и сигареты
Poster of Пиноккио
Фильмография
movie Zezé Di Camargo & Luciano - Ao Vivo Na Estrada Himself 2016-02-19
movie Кровавая месть Benigno 2014-04-04
Series Roberto Benigni: I dieci comandamenti Himself 2014-12-15
movie Римские приключения Leopoldo 2012-04-20
movie La più bella del Mondo Himself 2012-12-16
movie 해결사 Il maestro 2010-09-12
movie Тигр и снег Attilio de Giovanni 2005-10-14
movie Кофе и сигареты Roberto 2003-09-05
movie Fellini: Je suis un grand menteur Himself / La Voce della Luna 2003-06-20
movie The Magic of Fellini Himself (archive footage) 2002-01-01
movie Пиноккио Pinocchio 2002-12-25
movie Астерикс и Обеликс против Цезаря Lucius Detritus 1999-02-01
movie 我的父親母親 Mario Cioni 1999-10-16
movie Egzekutor Lo sceicco Beige 1999-10-22
movie Жизнь прекрасна Guido Orefice 1997-12-20
movie Монстр Loris 1994-10-22
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
movie Сын Розовой пантеры Gendarme Jacques Gambrelli 1993-01-01
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
movie Ночь на Земле Cab Driver Rome 1991-10-03
movie Johnny Stecchino Johnny Stecchino 1991-10-23
movie La voce della luna Ivo 1990-01-01
movie Il piccolo diavolo Giuditta 1988-07-01
movie Вне закона Roberto 1986-05-01
movie Cinématon himself 1984-10-03
movie Non ci resta che piangere Saverio 1984-12-20
movie Tu mi turbi Benigno 1983-01-01
movie 'F.F.S.S.', cioè:... che mi hai portato a fare sopra a Posillipo se non mi vuoi più bene? Lo sceicco Beige 1983-01-01
movie Tutto Benigni dal vivo 1983 Himself 1983-09-29
movie Morto Troisi, Viva Troisi L'amico d'infanzia anonimo / Himself 1982-01-21
Series Wetten, dass..? Unknown 1981-02-14
movie Il minestrone Il maestro 1981-12-30
movie Il Pap'occhio Himself 1980-09-19
movie Letti selvaggi The Principal 1979-03-16
movie Свет женщины le barman 1979-08-29
movie Chiedo asilo Roberto 1979-10-24
movie La Luna Upholsterer 1979-08-29
movie Berlinguer ti voglio bene Mario Cioni 1977-01-01
movie Любимая девушка Himself (archive footage) 1940-08-20
Series The Academy Awards Unknown 1929-05-16