Фото актёра Bruce Willis

Bruce Willis

Walter Bruce Willis, better known as Bruce Willis, is an American actor and producer. His career began in television in the 1980s and has continued both in television and film since, including comedic, dramatic, and action roles. He is well known for the role of John McClane in the Die Hard series. Willis was born in Idar-Oberstein, West Germany, the son of a Kassel-born German, Marlene, who worked in a bank, and David Willis, an American soldier. Willis is the eldest of four children. At the premiere for the film Stakeout, Willis met actress Demi Moore. They married on November 21, 1987 and had three daughters before the couple divorced on October 18, 2000. Since the divorce he has dated models Maria Bravo Rosado and Emily Sandberg; he was engaged to Brooke Burns until they broke up in 2004 after ten months together. He married Emma Heming on March 21, 2009.


Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Mar 19, 1955 в Idar-Oberstein, Germany
Всего фильмов:
116
Впервые появился:
в movie Кейн и Линч
Последний проект:
фильм Ценный груз 2016-07-15
Расскажи друзьям свои впечатления:
Фильмы с участием «Bruce Willis»
Постер фильма Гриффины
Фильмография актёра «Bruce Willis»
Фильм Кейн и Линч Kane 2018
Фильм Ценный груз Eddie 2016-07-15
Фильм Налетчики Hubert 2016-07-01
Фильм Добро пожаловать в рай Julian 2015-01-16
Фильм Рок на Востоке Bombay Brian 2015-10-22
Фильм Спасение Leonard Turner 2015-12-18
Фильм Altman 2014-08-01
Фильм Принц Omar 2014-08-22
Фильм Город грехов 2: Женщина, ради которой стоит убивать Hartigan 2014-08-20
Фильм Крепкий орешек: Хороший день, чтобы умереть John McClane 2013-02-06
Фильм Bruce Willis - Warum die Legende niemals stirbt Himself 2013-03-21
Фильм In einem wilden Land Muddy Grimes (voice) 2013-11-11
Фильм Бросок кобры 2 Joe Colton 2013-03-26
Фильм РЭД 2 Frank Moses 2013-07-18
Фильм Paranormal Movie Dink Heimowitz 2013-04-08
Фильм Королевство полной луны Captain Sharp 2012-05-16
Фильм Фортуна Вегаса Dink Heimowitz 2012-06-22
Фильм Средь бела дня Martin 2012-04-04
Фильм Б.Б. Кинг: Жизнь Райли 2012-10-15
Фильм Война миров: Голиаф 2012-07-14
Фильм Петля времени Old Joe 2012-09-26
Фильм Клин клином Mike Cella 2012-08-31
Фильм Неудержимые 2 Church 2012-08-08
Фильм Черная мамба Mister Suave 2011-01-31
Фильм His Way Himself 2011-03-04
Фильм Warren Ellis: Captured Ghosts Himself 2011-11-01
Фильм Подстава Biggs 2011-11-04
Фильм Уловка .44 Mel 2011-12-08
Фильм Двойной КОПец Jimmy Monroe 2010-02-26
Фильм Неудержимые Mr. Church 2010-08-03
Фильм Я все еще здесь Himself 2010-09-10
Фильм Путь домой Joshep Blake 2010-09-03
Фильм РЭД Frank Moses 2010-10-13
Фильм Ratko: The Dictator's Son Bo Weinberg 2009-06-01
Фильм Суррогаты Agent Greer 2009-09-24
Сериал Between Two Ferns with Zach Galifianakis Unknown 2008-01-04
Фильм Однажды в Голливуде Himself 2008-10-17
Фильм Убийство школьного президента Principal Kirkpatrick 2008-01-17
Фильм Грайндхаус Muldoon (segment "Planet Terror") 2007-04-06
Фильм Идеальный незнакомец Harrison Hill 2007-04-12
Фильм Крепкий орешек 4.0 John McClane 2007-06-20
Фильм Планета страха Lieutenant Muldoon 2007-04-06
Фильм 16 Кварталов Jack Mosley 2006-03-01
Фильм Альфа Дог Sonny Truelove 2006-01-27
Фильм Лесная братва RJ (voice) 2006-04-22
Фильм Счастливое число Слевина Mr. Goodkat 2006-02-24
Фильм Астронавт Фармер Col. Doug Masterson (uncredited) 2006-10-15
Фильм Göta kanal 2 - Kanalkampen James Cole 2006-12-25
Фильм Tony Bennett: An American Classic Himself 2006-11-21
Фильм Хэмми: История с бумерангом RJ (voice) 2006-10-17
Фильм Нация фастфуда Harry Rydell 2006-05-16
Фильм Город грехов Det. John Hartigan 2005-03-31
Фильм Заложник Jeff Talley 2005-03-09
Фильм Десять ярдов Jimmy 2004-04-07
Фильм Двенадцать друзей Оушена Himself 2004-12-09
Фильм Великий чемпион Mr. Blandford 2004-08-27
Фильм Genius. A Night for Ray Charles Himself 2004-10-07
Фильм Слезы солнца Lieutenant A.K. Waters 2003-03-07
Фильм Ангелы Чарли 2: Только вперед William Rose Bailey (uncredited) 2003-06-27
Сериал Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Фильм Настоящий запад Lee 2002-05-28
Фильм Война Харта Col. William A. McNamara 2002-02-15
Фильм Бандиты Joshep Blake 2001-10-12
Фильм Стерва Ben Jordan 2001-02-09
Фильм Девять ярдов Jimmy "The Tulip" Tudeski 2000-02-18
Фильм Неуязвимый David Dunn 2000-11-13
Фильм Малыш Russell Duritz 2000-07-07
Сериал Гриффины Unknown 1999-01-31
Фильм История о нас Ben Jordan 1999-10-13
Фильм Завтрак для чемпионов Dwayne Hoover 1999-02-13
Фильм Шестое чувство Malcolm Crowe 1999-08-02
Фильм Меркурий в опасности Art Jeffries 1998-04-02
Фильм Армагеддон Harry S. Stamper 1998-07-01
Фильм Осада Major-General William Devereaux 1998-11-05
Фильм The Hamster Factor and Other Tales of Twelve Monkeys Himself 1997-01-01
Фильм Шакал The Jackal 1997-11-13
Фильм Пятый элемент Korben Dallas 1997-05-07
Фильм Герой - одиночка John Smith 1996-09-20
Сериал Bruno the Kid Bruno the kid 1996-09-23
Фильм Бивис и Батт-Хед уделывают Америку Muddy Grimes (voice) 1996-12-15
Фильм Крепкий орешек 3: Возмездие John McClane 1995-05-19
Фильм Четыре комнаты Leo 1995-12-25
Фильм Двенадцать обезьян James Cole 1995-12-29
Фильм Норт Narrator 1994-07-22
Фильм Цвет ночи Dr. Bill Capa 1994-08-19
Фильм Криминальное чтиво Butch Coolidge 1994-10-14
Фильм Дураков нет Carl Roebuck 1994-12-23
Фильм На расстоянии удара Det. Tom Hardy 1993-09-17
Фильм Смерть ей к лицу Dr. Ernest Menville 1992-07-30
Фильм Игрок Himself 1992-04-03
Фильм Смертельные мысли James Urbanski 1991-04-19
Фильм Гудзонский ястреб Eddie 'Hudson Hawk' Hawkins 1991-05-23
Фильм Билли Батгейт Bo Weinberg 1991-11-01
Фильм Последний бойскаут Joe Hallenbeck 1991-12-11
Фильм Крепкий орешек 2 John McClane 1990-07-02
Фильм Костер тщеславий Peter Fallow 1990-12-21
Фильм Уж кто бы говорил 2 Mikey (voice) 1990-12-14
Фильм That's Adequate 1989-01-01
Фильм В Стране Emmett Smith 1989-09-15
Фильм Уж кто бы говорил Mikey (voice) 1989-10-12
Фильм Крепкий орешек John McClane 1988-07-15
Фильм Закат Tom Mix 1988-04-29
Фильм Возвращение Бруно Bruno Radolini 1987-02-17
Фильм Свидание вслепую Walter Davis 1987-03-27
Сериал The Twilight Zone Unknown 1985-09-27
Фильм Hollywood Wives Dr. Bill Capa 1985-02-18
Сериал Детективное агентство «Лунный свет» David Addison Jr. 1985-03-03
Сериал Полиция Майами: Отдел нравов Unknown 1984-09-16
Фильм Первый смертный грех Сыграл эпизодическую роль 1980-10-03
Фильм Rafferty and the Gold Dust Twins John McClane 1975-02-02
Сериал Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Фильм The Sergeant Butch Coolidge 1968-12-25
Фильм La matriarca Tom 1968-12-23
Сериал The Emmy Awards Unknown 1949-01-25
Фильм Asleep in the Feet John McClane 1933-01-22
Фильм Stella Maris John McClane 1918-01-21
Вернуться назад