Фото актёра Nathan Jones

Nathan Jones

Nathan Jones rose upon the world strongman scene in 1995 and showed promise to become perhaps the top competitor in the world. At 6' 11" and 360 lbs., the giant Australian known as Megaman was an imposing sight and used his great size and strength to place high in the World Musclepower Championships. Unfortunately, tragedy struck Megaman in a qualifying heat for the 1995 World's Strongest Man Competition when he suffered a spiral fracture in his arm while arm wrestling European Champion and 1998 World's Strongest Man, Magnus Samuelsson of Sweden. Certainly a shame, as Nathan's career was only beginning and looking very bright.


Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Aug 21, 1969 в Gold Coast, Queensland, Australia
Всего фильмов:
19
Впервые появился:
в movie Flying High 1931-11-14
Последний проект:
фильм Boar 2017-05-31
Расскажи друзьям свои впечатления:
Фильмы с участием «Nathan Jones»
Постер фильма A Flying Jatt
Постер фильма பூலோகம்
Постер фильма Безумный Макс: Дорога ярости
Постер фильма Троя
Фильмография актёра «Nathan Jones»
Фильм Boar 2017-05-31
Фильм The Fighters 3: No Surrender 2016-06-17
Фильм Никогда не сдавайся 3 Braga 2016-06-07
Фильм A Flying Jatt Raka 2016-08-25
Фильм Добро пожаловать в Чистилище Goroh 2016-10-01
Фильм Безумный Макс: Дорога ярости Rictus Erectus 2015-05-13
Фильм பூலோகம் Steven George 2015-12-24
Фильм WWE Money in the Bank 2015 Steven George 2015-06-14
Фильм Ферма Чарли Charlie Wilson 2014-12-04
Фильм Somtum Barney Emerald 2008-05-29
Фильм Приговоренные Petr 2007-04-27
Фильм Бесстрашный Hercules O'Brien 2006-01-26
Фильм Честь дракона T.K. 2005-08-11
Фильм Троя Boagrius 2004-05-13
Фильм WWE Survivor Series 2003 Himself 2003-11-16
Фильм Kiss: Beyond the Makeup 2001-06-01
Фильм Первый удар Russian Hit Man 1997-01-10
Фильм Pride 1 1997-10-11
Фильм Flying High 1931-11-14
Вернуться назад