Фото актёра Wes Bentley

Wes Bentley

Wesley Cook "Wes" Bentley (born September 4, 1978) is an American film actor known for his roles as Ricky Fitts in American Beauty (1999) and Seneca Crane in The Hunger Games (2012). Bentley was one of four subjects in the documentary My Big Break (2009), which covered his fame after American Beauty and struggles with substance abuse. Rebuilding his career, he starred in the premier of Venus in Fur by David Ives in the off-Broadway production in 2010, whose run was extended. Description above from the Wikipedia article Wes Bentley, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Sep 4, 1978 в Jonesboro, Arkansas, USA
Всего фильмов:
49
Впервые появился:
в movie Wonder Bar 1934-03-31
Последний проект:
фильм Пит и его дракон 2016-08-10
Расскажи друзьям свои впечатления:
Фильмы с участием «Wes Bentley»
Постер фильма Игра на выживание
Постер фильма Другой мир 4: Пробуждение
Постер фильма Американская история ужасов
Постер фильма Красота по-американски
Фильмография актёра «Wes Bentley»
Фильм Пит и его дракон Jack 2016-08-10
Фильм Нарушенные обеты 2016-03-21
Фильм 3 Nights in the Desert Travis 2015-02-06
Фильм Последняя девушка William 2015-04-14
Фильм Страдающий амнезией Man 2015-08-14
Фильм Рыцарь кубков Barry 2015-09-10
Фильм 128 ударов сердца в минуту James 2015-08-26
Фильм After the Fall Bill 2014-02-09
Фильм Чавес Jerry Cohen 2014-03-28
Фильм Ангелы получше Mr. Crawford 2014-01-18
Фильм Интерстеллар Doyle 2014-11-05
Фильм Welcome to Me Gabe Ruskin 2014-09-05
Фильм Лавлэйс Larry Marchiano 2013-08-08
Фильм Первопроходец Mike 2013-08-30
Фильм Голодные игры Seneca Crane 2012-03-12
Фильм Игра на выживание Peter Hood 2012-02-23
Фильм Другой мир 4: Пробуждение Antigen Scientist (uncredited) 2012-01-19
Фильм Hirokin Hirokin 2012-04-23
Фильм Stars In Shorts Man 2012-09-28
Фильм Навсегда Daniel 2012-09-11
Фильм Luna Escondida Victor Brighton 2012-11-23
Фильм Пустошь Evan 2012-09-28
Фильм After-School Special Tom Collins 2011-06-23
Фильм There Be Dragons Manolo 2011-03-25
Сериал Американская история ужасов 2011-10-05
Фильм Семейные тайны Benny 2011-10-09
Фильм Venicile Vyapari William 2011-12-16
Фильм Расплата Royce 2010-04-11
Фильм Джона Хекс Adleman Lusk 2010-06-18
Фильм «Кадиллак» Долана Robinson 2009-10-23
Фильм Лигейя Эдгара Аллана По Jonathan 2009-11-05
Фильм Последнее слово Evan 2008-04-20
Фильм Freezer Burn: The Invasion of Laxdale 2008-01-01
Фильм Призрачный гонщик Blackheart / Black King 2007-02-16
Фильм The Ungodly Mickey Gravatski 2007-01-01
Фильм Weirdsville Royce 2007-10-12
Фильм Парковка Thomas 2007-11-09
Фильм Игра их жизни Walter Bahr 2005-01-01
Фильм Четыре пера Jack Durrance 2002-09-08
Фильм Soul Survivors Matt 2001-09-06
Фильм Золотая пыль Donald Dalglish 2000-12-29
Фильм The White River Kid White River Kid 1999-01-01
Фильм RKO 281 Victor Brighton 1999-11-20
Фильм Красота по-американски Ricky Fitts 1999-09-15
Фильм Тихая прохлада 1986-11-08
Фильм La Gueule de l'autre Thomas 1979-12-12
Фильм 1001 Arabian Nights Walter Bahr 1959-12-01
Фильм Irish Luck Mickey Gravatski 1939-08-22
Фильм Wonder Bar Bill 1934-03-31
Вернуться назад