Image of Tyler Hoechlin

Tyler Hoechlin

​From Wikipedia, the free encyclopedia. Tyler Lee Hoechlin  (born September 11, 1987) is an American actor who got his big break starring alongside Tom Hanks in the film Road to Perdition (2002) as Michael Sullivan Jr. For television he is best known for his role as Martin Brewer on 7th Heaven.


Читать биографию в tmdb | Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Sep 11, 1987 в Corona - California - USA
Всего фильмов:
12
Впервые появился:
в series Ночное шоу с Джейем Лено 1992-05-25
Последний проект:
фильм На пятьдесят оттенков темнее 2017-02-08
Фильмы с участием
Poster of Open Gate
Poster of Grizzly Rage
Фильмография
фильм На пятьдесят оттенков темнее Boyce Fox 2017-02-08
фильм Каждому своё McReynolds 2016-03-30
фильм Undrafted Dells 2016-07-15
фильм Open Gate Kaleb 2011-01-01
Series Волчонок Derek Hale 2011-06-05
Series Касл Dylan Fulton 2009-03-08
фильм Солнцестояние Nick 2008-01-01
фильм Grizzly Rage Wes Harding 2007-06-07
фильм Проклятый путь Michael Sullivan, Jr. 2002-07-12
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Series 7th Heaven 1996-08-26
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25