Image of BD Wong

BD Wong

Bradley Darryl "B.D." Wong (born October 24, 1960) is an American actor, best-known for his roles as Dr. George Huang on Law & Order: Special Victims Unit, as Father Ray Mukada on HBO's Oz, and for his starring role as Song Liling in the Broadway production of M. Butterfly. Description above from the Wikipedia article B. D. Wong, licensed under CC-BY-SA,full list of contributors on Wikipedia.


Читать биографию в tmdb | Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Oct 24, 1960 в San Francisco, California, USA
Всего фильмов:
40
Впервые появился:
в movie After Tonight 1933-11-10
Последний проект:
фильм Космос между нами 2017-02-03
Фильмы с участием
Poster of Мир Юрского периода
Poster of Останься
Poster of Мулан
Poster of Парк Юрского периода
Фильмография
фильм Космос между нами Genesis Director Chen 2017-02-03
фильм Фокус Liyuan 2015-02-25
Series Мистер Робот Whiterose 2015-05-27
фильм Мир Юрского периода Henry Wu 2015-06-09
фильм Showing Up Himself 2014-02-25
фильм Обыкновенное сердце Buzzy 2014-05-25
фильм White Frog Oliver Young 2012-03-07
Series Awake Dr. John Lee 2012-03-01
фильм Hollywood Chinese Himself 2008-05-02
фильм Marco Polo Pedro 2007-04-06
фильм Человек-паук 3: Враг в отражении Dr. Wong, Marriage Counselor 2007-05-01
фильм Falling for Grace Stephen 2006-03-31
фильм Ira & Abby 2006-01-01
фильм Dreamer: Inspired By a True Story 2005-09-10
фильм Останься Dr. Bradley Ren 2005-09-24
фильм Мулан 2 Shang 2004-11-03
фильм Un fils de notre temps Howard Weinstein 2003-01-09
фильм Море Солтона Bubba 2002-01-01
Series Закон и порядок. Специальный корпус George Huang 1999-09-20
фильм Slappy and the Stinkers Morgan Brinway 1998-01-23
фильм The Substitute 2: School's Out Warren Drummond 1998-08-01
фильм Мулан Shang (voice) 1998-06-18
Series Тюрьма «ОZ» Father Ray Mukada 1997-07-12
фильм Семь лет в Тибете Ngawang Jigme 1997-09-12
фильм Приказано уничтожить Sergeant Louie 1996-03-15
фильм Отец невесты 2 Howard Weinstein 1995-12-08
фильм Dazzle Teng 1995-10-15
фильм Men of War Po 1994-09-04
фильм Осторожно, заложник Dr. Wong, Marriage Counselor 1994-03-09
Series Американская девушка 1994-09-14
Series Надежда Чикаго Unknown 1994-09-18
фильм Парк Юрского периода Wu 1993-06-11
фильм And the Band Played On Kico Govantes 1993-09-11
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
фильм Mystery Date James Lew 1991-08-16
фильм Отец невесты Howard Weinstein 1991-12-20
фильм Crash Course Kichi 1988-01-18
фильм Forever, Lulu 1987-04-24
Series Природа Narrator 1982-10-10
фильм After Tonight Oliver Young 1933-11-10