Image of Jake Johnson

Jake Johnson

Jake Johnson was born on May 28, 1978 in Evanston, Illinois, USA. He is an actor and producer, known for New Girl (2011), Let's Be Cops (2014) and 21 Jump Street (2012). He is married to Erin Payne. Member of the Sunday Men's Basketball League. Member of The Interstate 5 Tennis Association. His father is from an Ashkenazi Jewish family (from Hungary, Poland, and Russia). His mother's ancestry is English, Irish, and Polish Catholic. Mother Eve Johnson. Father Ken Weinberger. Brother Dan Johnson. Sister Rachel Johnson. Raised by a single mother and took her last name during high school. Dropped out of high school during his sophomore year, returned the following year. Named after his Uncle Mark Johnson, who died at the age of 26 in a motorcycle accident in 1977. Fan of NFL's Chicago Bears. Chicago native.


Читать биографию в tmdb | Читать биографию в Wikipedia
Родился:
May 28, 1978 в Evanston - Illinois - USA
Всего фильмов:
32
Впервые появился:
в movie This Is a Life? 1955-07-08
Последний проект:
фильм Easy 2016-09-22
Фильмы с участием
Poster of Мир Юрского периода
Poster of Лего. Фильм
Poster of Мачо и ботан
Poster of Рики Бобби: Король дороги
Фильмография
фильм Easy Drew 2016-09-22
фильм Свадебный угар Unknown 2016-07-07
фильм Joshy Reggie 2016-08-12
фильм Мир Юрского периода Lowery 2015-06-09
Series No Activity Cutler 2015-10-22
фильм В поисках огня Tim 2015-08-21
фильм Лего. Фильм Barry (voice) 2014-02-06
фильм Хорошенькая Basel 2014-02-07
фильм Типа копы Ryan Davis 2014-08-13
фильм Соседи: На тропе войны Sebastian Cremmington 2014-05-08
фильм Трое из "Coffee Town" Roommate 2013-07-09
Series Средняя школа США! Mr. Structor (voice) 2013-07-21
фильм Собутыльники Luke 2013-08-23
фильм The Cinematographer Project - Transworld Skateboarding 2012-03-01
фильм Мачо и ботан Principal Dadier 2012-03-12
фильм Безопасность не гарантируется Jeff Schwensen 2012-06-08
фильм Junk Nicholas Jasenovec 2012-10-19
Series Новенькая Nick Miller 2011-09-20
фильм Больше чем секс Eli 2011-01-12
Series Allen Gregory 2011-10-30
Series Man Up! 2011-10-18
фильм Убойное Рождество Гарольда и Кумара Jesus 2011-11-04
фильм Spilt Milk Todd Wells 2010-01-01
фильм Побег из Вегаса Jazz Man 2010-06-04
фильм Свадьба Teddy 2010-10-08
фильм Paper Heart Nicholas Jasenovec (as Jake M. Johnson) 2009-07-31
Series Вспомни, что будет Powell 2009-09-24
фильм The Attic Door Darrell 2008-03-31
фильм Красный пояс Guayabera Shirt Man 2008-04-07
фильм Bunny Whipped Basketball Player 2007-04-01
фильм Рики Бобби: Король дороги 5-Year-Old Ricky 2006-08-04
фильм This Is a Life? Tim 1955-07-08