Image of Andy Buckley

Andy Buckley

From Wikipedia, the free encyclopedia. Andy Buckley is an American stock broker, actor and screenwriter. He achieved fame for his role as David Wallace on the American television show The Office from 2006 to 2011.


Читать биографию в tmdb | Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Feb 13, 1965 в Salem - Massachusetts - USA
Всего фильмов:
17
Впервые появился:
в movie Супер полицейский 2 1993-10-21
Последний проект:
фильм Burning Bodhi 2016-08-25
Фильмы с участием
Poster of Мир Юрского периода
Poster of Копы в юбках
Poster of Элвин и бурундуки 3
Poster of Офис
Фильмография
фильм Tracktown Burt 2016-06-04
фильм Burning Bodhi Buck 2016-08-25
Series Odd Mom Out Andy 2015-06-08
фильм Мир Юрского периода Scott Mitchell 2015-06-09
фильм Проси меня о чём угодно Mark Aubichon 2014-04-19
фильм Trouble & the Shadowy Deathblow 2014-06-20
фильм Копы в юбках Robin 2013-06-27
Series Мост Doc Orton 2013-07-10
Series Папочка Professor Roger Shaw 2012-06-20
фильм Элвин и бурундуки 3 Captain Correlli 2011-12-14
Series The Lying Game Dr. Ted Mercer 2011-08-15
фильм Добро пожаловать в Лэйквью! Buck 2008-09-19
Series Офис Unknown 2005-03-24
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Series Западное крыло Unknown 1999-09-22
Series Одинокий парень Unknown 1995-09-21
фильм Супер полицейский 2 Burt 1993-10-21