Image of Katie McGrath

Katie McGrath

From Wikipedia, the free encyclopedia Katherine "Katie" McGrath (born 24 October 1983) is an actress from Dublin, Ireland, best known for playing Morgana in the BBC One TV series Merlin. Description above from the Wikipedia article Katie McGrath, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать биографию в tmdb | Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Oct 24, 1983 в Dublin, Ireland
Всего фильмов:
18
Впервые появился:
в movie Obiettivo ragazze 1963-08-05
Последний проект:
фильм Меч короля Артура 2017-03-22
Фильмы с участием
Poster of Slasher
Poster of Мир Юрского периода
Poster of Дракула
Poster of МЫ. Верим в любовь
Фильмография
фильм Меч короля Артура Elsa 2017-03-22
Series Slasher Sarah Bennett 2016-03-04
фильм Отбросы Gloria 2015-01-30
фильм Мир Юрского периода Zara Young 2015-06-09
фильм Leading Lady Jodi Rutherford 2014-06-07
Series Дракула Lucy Westenra 2013-10-25
Series Dates Kate 2013-06-10
Series Labyrinth Oriane Congost 2012-11-24
фильм МЫ. Верим в любовь Lady Thelma 2011-09-01
фильм Принцесса на Рождество Jules Daly 2011-12-03
Series The Queen Princess Margaret 2009-11-29
Series Merlin: Secrets and Magic 2009-09-19
фильм The Queen Princess Margaret 2009-11-29
фильм Багровая мгла Harriet 2008-08-22
Series Мерлин Morgana Pendragon 2008-09-20
фильм Girlfriend Experience Jules Daly 2008-12-06
фильм Eden Dessie's Girlfriend 2008-11-07
фильм Obiettivo ragazze Lady Thelma 1963-08-05