Image of Adewale Akinnuoye-Agbaje

Adewale Akinnuoye-Agbaje

Adewale Akinnuoye-Agbaje ( born 22 August 1967) is a Nigerian–English actor, and former fashion model best known for his roles as Mr. Eko on Lost, Simon Adebisi on Oz and Nykwana Wombosi in The Bourne Identity. Description above from the Wikipedia article Adewale Akinnuoye-Agbaje, licensed under CC-BY-SA,full list of contributors on Wikipedia.


Читать биографию в tmdb | Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Aug 22, 1967 в Islington, London, England, UK
Всего фильмов:
39
Впервые появился:
в movie Tol'able David 1921-12-31
Последний проект:
фильм Bilal: A New Breed of Hero 2016-09-08
Фильмы с участием
Poster of Нечто
Poster of Бросок кобры
Poster of Девять жизней
Poster of Эйс Вентура 2: Когда зовет природа
Фильмография
фильм Bilal: A New Breed of Hero Bilal (voice) 2016-09-08
фильм Отряд самоубийц Waylon Jones / Killer Croc 2016-08-02
Series American Odyssey Frank Majors 2015-04-05
фильм Трамбо Virgil Brooks 2015-10-27
фильм Защитник Dave Duerson 2015-11-12
фильм Помпеи Atticus 2014-02-18
фильм Энни Nash 2014-12-19
фильм Неудержимый Robert Nkomo Morel 2013-01-31
фильм Неизбежное поражение Мистера и Пита Sergeant Pike 2013-10-11
фильм Тор 2: Царство тьмы Algrim / Kurse 2013-10-29
фильм Best Laid Plans Joseph 2012-02-03
Series Hunted Deacon Crane 2012-10-04
фильм Профессионал Agent 2011-09-23
фильм Нечто Derek Jameson 2011-10-12
фильм Быстрее пули The Evangelist 2010-11-23
фильм Бросок кобры Heavy Duty 2009-08-04
фильм The King Agent 2007-05-20
фильм The Suspect Junod 2006-10-02
фильм Принцесса специй Kwesi 2005-09-11
фильм Разбогатей или сдохни Majestic 2005-11-09
Series Остаться в живых Unknown 2004-09-22
фильм Девять жизней Junod 2004-10-20
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
фильм Идентификация Борна Wombosi 2002-06-14
фильм Мумия возвращается Lock-Nah 2001-04-28
фильм Enslavement: The True Story of Fanny Kemble 2000-04-23
фильм Легионер Luther 1998-12-03
Series Тюрьма «ОZ» Simon Adebisi 1997-07-12
фильм 20000 лье под водой Cabe Attucks 1997-05-11
Series Pensacola: Wings of Gold Unknown 1997-09-15
Series Cracker Unknown 1997-09-18
фильм Deadly Voyage Emmanuel 1996-06-14
Series Soccer AM Unknown 1995-08-12
фильм Конго Kahega (as Adewalé) 1995-06-09
фильм Эйс Вентура 2: Когда зовет природа Hitu 1995-11-10
Series Полицейские под прикрытием Unknown 1994-09-08
Series Red Shoe Diaries Unknown 1992-06-27
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
фильм Tol'able David Sergeant Pike 1921-12-31