Image of Julio Oscar Mechoso

Julio Oscar Mechoso

From Wikipedia, the free encyclopedia Julio Oscar Mechoso (born May 31, 1955) is an American actor. He is occasionally credited as Julio Mechoso. Mechoso is a character actor in both television and film. He has appeared in several high-profile films, such as Grindhouse, Bad Boys and the controversial Ken Park. His television credits include Miami Vice, Seinfeld and Greetings from Tucson. He has appeared in two Martin Lawrence films, Bad Boys and Blue Streak. He played a Police Detective in both. Mechoso is a Cuban American.


Читать биографию в Wikipedia
Родился:
May 31, 1955 в Florida - USA
Кино / ТВ ролей:
53
Впервые появился:
в movie Girls in Chains 1943-05-17
Последний проект:
Фильм Rules Don't Apply 2016-11-23
Известность
Poster of Маленькая мисс Счастье
Фильмография
Фильм Rules Don't Apply President Somoza 2016-11-23
Фильм Last Weekend Hector Castillo 2014-08-29
Фильм Торт Pharmacist 2014-09-07
Фильм Фальсификатор Raul Carlos 2014-09-10
Фильм Изгои из Бэйтауна Padre 2012-08-27
Фильм Beyond the Blackboard Johnny Hernandez 2011-04-24
Series Miami Medical Unknown 2010-04-02
Series Никита Guillermo Garza 2010-09-09
Фильм El Dorado: City of Gold General Mata 2010-09-01
Фильм El Dorado: Temple of the Sun General Mata 2010-09-01
Series Вспомни, что будет Detective Rick Malchiodi 2009-09-24
Series Касл Mario Sanchez 2009-03-08
Фильм Janky Promoters John Glanville 2009-10-16
Фильм Планета страха Romey 2007-04-06
Фильм The Go-Getter Sergio Leone 2007-01-22
Series Cane Unknown 2007-09-25
Series Теория большого взрыва Unknown 2007-09-24
Фильм Маленькая мисс Счастье Mechanic 2006-07-26
Фильм Короли Догтауна Mr. Alva 2005-06-03
Series Анатомия страсти Unknown 2005-03-27
Фильм Потерянный город Colonel Candela 2005-09-03
Фильм Легенда Зорро Frey Felipe 2005-10-24
Series Нашествие Unknown 2005-09-21
Series Говорящая с призраками Unknown 2005-09-23
Фильм Воспоминания об убийстве Padre 2003-04-24
Series Kingpin Unknown 2003-02-02
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Фильм Тыковка Dr. Frederico Cruz 2002-06-28
Фильм Кен Парк Peaches Vater 2002-08-31
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Фильм Pressure Point Assistant D.A. 2001-08-01
Фильм Парк Юрского периода 3 Enrique Cardoso 2001-07-18
Фильм Tortilla Soup Gomez 2001-08-21
Фильм Missing Pieces Hernandez 2000-02-06
Series C.S.I. Место преступления Dr. Rafael Blanco 2000-10-06
Фильм Вирус Squeaky 1999-01-14
Фильм Indiscreet Detective Burns 1998-08-28
Фильм Til There Was You Mover #1 1997-05-30
Series High Incident 1996-03-04
Фильм Плохие парни Detective Ruiz 1995-04-07
Фильм A Pyromaniac's Love Story Jerry 1995-04-28
Фильм Menendez: A Killing in Beverly Hills Lt. Arguello 1994-05-22
Фильм Стеклянный щит Assistant D.A. 1994-09-16
Series Stat 1991-04-16
Series Джейк и толстяк Unknown 1987-09-26
Series Мэтлок Unknown 1986-03-03
Фильм The Boy Who Loved Trolls General Mata 1984-08-01
Series Она написала убийство Unknown 1984-09-30
Series Полиция Майами: Отдел нравов Unknown 1984-09-16
Фильм Brácha za všechny peníze Assistant D.A. 1980-07-15
Series Тихая пристань Unknown 1979-12-27
Series Hallmark Hall of Fame Unknown 1951-12-24
Фильм Girls in Chains John Glanville 1943-05-17