Фото актёра John Neville

John Neville

John Neville, OBE, CM was an English theatre and film actor who moved to Canada with his family in 1972. He enjoyed a resurgence of international attention as a result of his starring role in Terry Gilliam's "The Adventures of Baron Munchausen". He was appointed to the Order of Canada, that nation's highest civilian honor, in 2006. According to publicists at Canada's Stratford Shakespeare Festival, Neville died "peacefully surrounded by family" on 19 November 2011, aged 86. Neville suffered with Alzheimer's disease in his latter years. He is survived by his wife, Caroline (née Hopper), and their six children. Above description from the Wikipedia article John Neville (actor), licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать биографию в Wikipedia
Родился:
May 2, 1925 в Willesden, London, England, UK
Всего фильмов:
48
Впервые появился:
в movie Oscar Wilde 1960-06-20
Последний проект:
Series Stark 2017
Расскажи друзьям свои впечатления:
Фильмы с участием «John Neville»
Фильмография актёра «John Neville»
Сериал Stark 2017
Фильм Вдали от обезумевшей толпы Upper class party guest 2015-05-01
Фильм Дурная слава British High Commissioner 2006-11-16
Фильм Separate Lies Lord Rawston 2005-09-16
Фильм White Knuckles Narrator 2004-01-01
Фильм Hollywood North Henry Neville 2004-01-12
Фильм Приговор Old Man 2003-12-12
Фильм Moving Malcolm Malcolm Woodward 2003-01-01
Фильм Time of the Wolf Preacher 2002-05-01
Фильм Trudeau: The Man, The Myth, The Movie British High Commissioner 2002-03-31
Фильм Паук Terrence 2002-12-13
Фильм Between Strangers Orson Stewart 2002-08-30
Фильм Harvard Man Dr. Reese 2001-01-01
Фильм Custody of the Heart 2000-08-28
Фильм La stratégie de l'échec Dean Adams 2000-01-28
Фильм Dinner at Fred's Uncle Henrick 1999-01-01
Фильм The Duke The Duke 1999-01-01
Фильм Вкус солнечного света Gustave Sors 1999-09-13
Сериал Emily of New Moon Uncle Malcolm 1998-01-04
Фильм Goodbye Lover Bradley 1998-05-01
Фильм Johnny 2.0 Mr. Bosch 1998-09-12
Фильм Городские легенды Dean Adams 1998-09-25
Фильм Секретные материалы: Борьба за будущее The Well-Manicured Man 1998-06-19
Фильм Пятый элемент General Staedert 1997-05-07
Фильм Беспредел в средней школе Thaddeus Clark 1996-10-25
Фильм Саботаж profesor Follenfant 1996-01-01
Фильм Опасные умы Waiter 1995-08-11
Фильм The Song Spinner Frilo, The Magnificent 1995-11-19
Фильм Младенец на прогулке или Ползком от гангстеров Mr. Andrews 1994-07-01
Фильм Дорога на Вэлвилл Endymion Hart-Jones 1994-10-28
Фильм Маленькие Женщины Mr. Laurence 1994-12-21
Фильм Journey to the Center of the Earth Dr. Cecil Chambers 1993-07-01
Сериал Grand 1990-01-18
Фильм Приключения барона Мюнхгаузена Hieronymus Karl Frederick Baron von Munchausen 1988-12-07
Сериал Звездный путь: Следующее поколение Unknown 1987-09-28
Сериал Shirley's World Unknown 1972-04-07
Сериал The Rivals of Sherlock Holmes Unknown 1971-09-20
Фильм The Adventures of Gerard Duke of Wellington 1970-07-03
Фильм The First Churchills John Churchill 1969-01-01
Сериал The First Churchills 1969-09-27
Фильм Bandolero! Mr. Bosch 1968-06-01
Фильм Shaggy Dog Wilkie 1968-11-10
Фильм George's Room The Man 1967-09-30
Фильм A Study in Terror Sherlock Holmes 1965-10-01
Фильм Unearthly Stranger Dr. Mark Davidson 1963-09-12
Фильм Billy Budd Julian Ratcliffe, 2nd Lieutenant 1962-11-12
Фильм I Like Money Roger 1961-04-04
Фильм Oscar Wilde Lord Alfred Douglas 1960-06-20
Вернуться назад