Image of Andrey Smolyakov

Andrey Smolyakov

Andrey Smolyakov was born on November 24, 1958 in Podolsk, Moskovskaya oblast, RSFSR, USSR as Andrey Igorevich Smolyakov. He is an actor, known for Stalingrad(2013), Vysotskiy. Spasibo, chto zhivoy (2011) and Viy (2014).


Читать биографию в tmdb | Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Nov 24, 1958 in Podolsk, Russia
Всего фильмов:
30
Впервые появился:
movie В начале игры 1981-07-12
Последний проект:
movie Викинг 2016-12-22
Фильмы с участием
Poster of Ставка на любовь
Poster of Отрыв
Poster of Тульский Токарев
Poster of Привет с фронта
Фильмография
movie Викинг Rogovold 2016-12-22
movie Ставка на любовь 2016-02-11
movie Microbe et Gasoil Argunov 2015-07-08
movie Родина 2015-10-15
movie Вий Otets Paisiy 2014-01-30
movie Чемпионы 2014-01-23
movie Звезда 2014-06-18
movie Izlaiduma Gads 2014-10-10
movie Грешник 2014-07-29
movie Сталинград Polyakov 2013-10-09
movie Пепел 2013-10-28
movie Отрыв Argunov 2012-04-26
movie Сказка. Есть Злой Клоун 2012-09-13
movie Высоцкий. Спасибо, что живой 2011-12-01
Series Тульский Токарев 2010-03-01
movie Консервы 2007-01-25
movie Папа Odintsov 2004-09-09
movie Штрафбат Fedor Baukin 2004-07-22
Series Штрафбат Baukin 2004-09-20
movie Sex, Lies & Superheroes Rogovold 2003-02-01
movie Аниматрица 2003-06-03
movie Тихие омуты Ivan Pavlovich 2000-06-06
movie Страсти по Анжелике Kudrin 1993-06-06
movie День любви Kostya 1992-08-01
movie Обнаженная в шляпе Kostya Telegin, an erotic photographer 1991-06-06
movie Место убийцы вакантно... 1990-06-06
movie The Caller Fedor Baukin 1987-05-01
movie Полоса препятствий 1984-06-01
movie Привет с фронта 1983-06-20
movie В начале игры Vitya Kruglov 1981-07-12