Image of Dustin Milligan

Dustin Milligan

From Wikipedia, the free encyclopedia. Dustin Milligan (born July 28, 1985) is a Canadian film and television actor known for his role as Ethan Ward on 90210. Description above from the Wikipedia article Dustin Milligan, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Jul 28, 1985 в Yellowknife, Northwest Territories, Canada
Кино / ТВ ролей:
30
Впервые появился:
в movie Bear Island 1979-12-05
Последний проект:
Фильм Milwaukee 2015-12-31
Известность
Poster of Беверли-Хиллз 90210: Новое поколение
Poster of Runaway
Фильмография
Фильм Milwaukee Ugly Lamp Guy 2015-12-31
Series Лагерь Х Tom Cummings 2015-02-18
Фильм Последний обряд John 2015-02-12
Фильм Я, он, она Cory 2015-06-05
Фильм Primary Nicholas 2014-01-01
Фильм Sequoia Ogden 2014-03-09
Series Мотив Felix Hausman 2013-02-03
Фильм Жестокая Callum Beck 2013-03-07
Фильм Сарила: Затерянная земля Markussi (voice) 2013-02-22
Фильм Love at the Christmas Table Sam 2012-11-25
Фильм Sisters & Brothers Rory 2011-01-01
Фильм Неназванный Nick Nader 2011-09-06
Фильм Челюсти 3D Nick 2011-09-02
Фильм Повторяющие реальность Kyle Halsted 2010-01-01
Фильм Безоружный Corporal Jonathan Kent 2010-04-30
Фильм Ева Lucien 2010-08-01
Series Беверли-Хиллз 90210: Новое поколение Ethan Ward 2009-01-02
Фильм Экстракт Brad 2009-09-03
Фильм Посланники Bobby 2007-02-02
Фильм Выкуп Matt Ryan 2007-07-27
Фильм В стране женщин Eric Watts 2007-04-16
Фильм Слизняк Drawing Boy 2006-03-31
Series Runaway Unknown 2006-09-25
Фильм Эффект бабочки 2 Trevor Eastman 2006-10-10
Series Сверхъестественное Unknown 2005-09-13
Series Dead Like Me Unknown 2003-06-01
Series The Dead Zone Unknown 2002-06-16
Series Андромеда Unknown 2000-10-02
Фильм Megaforce Cory 1982-06-25
Фильм Bear Island Cory 1979-12-05