Image of Caterina Scorsone

Caterina Scorsone

​From Wikipedia, the free encyclopedia. Caterina Scorsone (born Caterina Reminy Scorsone on October 16, 1981) is a Canadian actress. She is best known for her role as Amelia Shepherd on Private Practice and for her role as Alice Hamilton in Alice.


Читать биографию в tmdb | Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Oct 16, 1981 in Toronto - Ontario - Canada
Всего фильмов:
14
Впервые появился:
series Ужастики 1995-10-27
Последний проект:
movie Человек ноября 2014-08-27
Фильмы с участием
Poster of Человек ноября
Poster of Возмездие
Poster of Анатомия страсти
Фильмография
movie Человек ноября Celia 2014-08-27
movie Возмездие Melissa Conway 2010-01-29
Series Касл Joanne Delgado 2009-03-08
movie Алиса в стране чудес Alice 2009-12-06
Series Алиса в стране чудес Alice Hamilton 2009-12-06
Series The Guard Unknown 2008-01-22
Series Частная практика Amelia Shepherd 2007-09-26
Series Анатомия страсти Dr. Amelia Shepherd 2005-03-27
Series Миссия ясновидения 2003-08-03
movie Common Ground Peggy 2000-01-29
movie Borderline Normal Beth 2000-12-01
Series Psi Factor: Chronicles of the Paranormal Unknown 1996-09-28
Series Once a Thief Unknown 1996-09-29
Series Ужастики Unknown 1995-10-27