Image of Silas Weir Mitchell

Silas Weir Mitchell

From Wikipedia, the free encyclopedia Silas Weir Mitchell is an American character actor known for playing disturbing or unstable characters. Description above from the Wikipedia article Silas Weir Mitchell (actor), licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать биографию в tmdb | Читать биографию в Wikipedia
Родился:
in Philadelphia, Pennsylvania, USA
Всего фильмов:
33
Впервые появился:
series Hallmark Hall of Fame 1951-12-24
Последний проект:
Series Гримм 2011-10-28
Фильмы с участием
Poster of Развилка на дороге
Poster of Mental
Poster of Десять ярдов
Фильмография
Series Гримм Monroe 2011-10-28
movie Развилка на дороге Karl Rogers 2010-04-20
movie Круг Bennett 2010-09-11
Series Mental Unknown 2009-05-26
movie Crazy Neal 2008-03-02
movie Закат в прериях Frank 2008-03-29
Series Менталист Arthur Coffrey 2008-09-23
Series Черная метка Unknown 2007-06-28
movie Серый человек Albert Fish, Jr. 2007-08-30
Series 4исла Unknown 2006-03-05
Series Медиум Unknown 2005-01-03
Series Ищейка Unknown 2005-06-13
Series Побег Unknown 2005-08-29
Series Меня зовут Эрл Unknown 2005-09-20
Series Щит Unknown 2004-09-03
movie Десять ярдов Yermo 2004-04-07
Series CSI: Место преступления Нью-Йорк Unknown 2004-09-21
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Series Boomtown Unknown 2002-09-29
Series Клиент всегда мертв Unknown 2001-06-03
movie Крысиные бега Lloyd 2001-07-30
Series Расследование Джордан Unknown 2001-09-24
Series 24 часа Eli Stram 2001-11-06
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
movie Инферно Jesse Hogan 1999-09-25
movie Absence of the Good Jack Gaskin 1999-10-15
movie Патриот Pogue 1998-07-10
movie Автострада Bryan Adams 1997-05-13
Series Hallmark Hall of Fame Unknown 1951-12-24