Фото актёра Anne Hathaway

Anne Hathaway

Anne Jacqueline Hathaway (born November 12, 1982) is an American actress. After several stage roles, she appeared in the 1999 television series Get Real. She played Mia Thermopolis in The Princess Diaries (2001). Over the next three years, Hathaway reprised that role for The Princess Diaries 2: Royal Engagement, and starred in family films, appearing as the title character in Ella Enchanted, both in 2004. Hathaway had dramatic roles in Havoc and Brokeback Mountain, both in 2005. She starred in The Devil Wears Prada (2006) and in Becoming Jane (2007) as Jane Austen. In 2008, she was acclaimed for her lead role in Rachel Getting Married, for which she won awards and was nominated for the Academy Award for Best Actress. In 2010, she starred in the box office hits Valentine's Day and Tim Burton's Alice In Wonderland, as well as Love and Other Drugs. In 2011, she had a voice role in the animated box office Rio. She is scheduled to play Selina Kyle/Catwoman in Christopher Nolan's The Dark Knight Rises. People magazine named her one of its breakthrough stars of 2001, and she first appeared on its list of the world's 50 Most Beautiful People in 2006. Description above from the Wikipedia article Anne Hathaway (actress), licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Nov 12, 1982 в Brooklyn, New York, USA
Всего фильмов:
44
Впервые появился:
в movie The Foreigner
Последний проект:
фильм Colossal 2017-02-23
Расскажи друзьям свои впечатления:
Фильмы с участием «Anne Hathaway»
Постер фильма Сбежавший жених
Постер фильма Гриффины
Фильмография актёра «Anne Hathaway»
Фильм The Foreigner 2018
Фильм Colossal Gloria 2017-02-23
Фильм Алиса в Зазеркалье White Queen 2016-05-25
Сериал Битва фонограмм Herself 2015-04-02
Фильм Стажер Jules Ostin 2015-09-24
Фильм Однажды в Нью-Йорке Franny 2014-01-20
Фильм Рио 2 Jewel (voice) 2014-03-19
Фильм Interstellar: Nolan's Odyssey Herself 2014-11-05
Фильм Сбежавший жених Agent of TRUTH 2014-05-01
Фильм Интерстеллар Brand 2014-11-05
Фильм Женское восхождение Narrator 2013-03-07
Фильм Letters to Jackie: Remembering President Kennedy Narrator (voice) 2013-06-19
Фильм Страсти Дон Жуана Emily Lombardo 2013-07-26
Фильм Тёмный рыцарь: Возрождение легенды Selina Kyle / Catwoman 2012-07-16
Фильм Отверженные Fantine 2012-12-18
Фильм Рио Jewel (voice) 2011-04-03
Фильм Один день Emma 2011-03-02
Фильм День Святого Валентина Liz 2010-02-10
Фильм Любовь и другие лекарства Maggie Murdock 2010-11-22
Фильм Алиса в стране чудес The White Queen 2010-03-03
Фильм Война невест Emma 2009-01-09
Фильм Напряги извилины Agent 99 2008-06-19
Фильм Пассажиры Claire Summers 2008-09-26
Фильм Рэйчел выходит замуж Kym 2008-10-03
Фильм Джейн Остин Jane Austen 2007-03-02
Фильм Дьявол носит «Prada» Andrea Sachs 2006-06-30
Фильм Горбатая гора Lureen Newsome 2005-09-02
Фильм Правдивая история Красной Шапки Red (voice) 2005-12-16
Фильм Крэйзи Allison Lang 2005-10-16
Фильм Заколдованная Элла Ella of Frell 2004-04-09
Фильм Дневники принцессы 2: Как стать королевой Mia Thermopolis 2004-08-06
Сериал Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Фильм Nicholas Nickleby Madeline Bray 2002-12-27
Фильм The Other Side of Heaven Jean Sabin 2001-04-12
Фильм Как стать принцессой Amelia "Mia" Thermopolis 2001-08-03
Сериал Гриффины Unknown 1999-01-31
Сериал В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Сериал Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Фильм Scacco Internazionale Agent 99 1968-07-09
Фильм Walk Don't Run Jean Sabin 1966-01-01
Фильм Евдокия Gloria 1961-01-01
Фильм Dick Tracy vs. Cueball Mia Thermopolis 1946-12-18
Фильм A Demon for Trouble Jewel (voice) 1934-08-10
Сериал The Academy Awards Anne Hathaway 1929-05-16
Вернуться назад