Image of Judd Hirsch

Judd Hirsch

From Wikipedia, the free encyclopedia. Judd Hirsch (born March 15, 1935) is an American actor most known for playing Alex Rieger on the television comedy series Taxi, John Lacey on the NBC series Dear John, and Alan Eppes on the CBS series Numb3rs.


Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Mar 15, 1935 в New York City, USA
Кино / ТВ ролей:
53
Впервые появился:
в movie Wir Wunderkinder 1958-10-28
Последний проект:
Фильм Молодость по страховке 2016-09-22
Известность
Poster of День независимости 2: Возрождение
Poster of Как украсть небоскреб
Poster of Игры разума
Poster of Гриффины
Фильмография
Фильм Молодость по страховке 2016-09-22
Фильм Must See TV: A Tribute to James Burrows 2016-02-21
Фильм День независимости 2: Возрождение Julius Levinson 2016-06-22
Фильм Акулий торнадо 2 Ben 2014-07-30
Фильм The Red Robin Dr. Nathaniel Shellner 2014-10-09
Series Вечность Abe 2014-09-22
Фильм Stray Dog Gideon Schub 2013-11-15
Series Восприятие Sigmund Freud 2012-07-09
Фильм Silent Witness Saul Rubin 2011-01-01
Фильм Collision Earth 2011-03-24
Фильм Где бы ты ни был Mordecai Midler 2011-10-01
Фильм Как украсть небоскреб Mr. Simon 2011-11-02
Series Хранилище 13 Izzy Weisfelt 2009-07-07
Фильм Schrader's Exorcism 2008-08-23
Series Теория большого взрыва Dr. Alfred Hofstadter 2007-09-24
Series 4исла Alan Eppes 2006-03-05
Фильм Brother's Shadow Leo Groden 2006-04-29
Series Студия 60 на Сансет Стрип Unknown 2006-09-18
Series Американский папаша Unknown 2005-02-06
Фильм Zeyda and the Hitman Gideon Schub 2004-06-20
Series Regular Joe 2003-03-28
Series Street Time Unknown 2002-06-23
Series Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Фильм Out of the Cold Leon Axelrod 2001-10-16
Фильм Игры разума Helinger 2001-12-11
Фильм Rocky Marciano Al Weill 1999-05-15
Series Гриффины Unknown 1999-01-31
Series Семейный закон Unknown 1999-09-20
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Series George & Leo Leo Wagonman 1997-09-15
Фильм Sex, Censorship and the Silver Screen 1996-01-01
Фильм День независимости Julius Levinson 1996-06-25
Фильм Месть Ben Ryder / Harry Brand 1990-02-16
Фильм Running on Empty Arthur Pope / Paul Manfield 1988-09-07
Фильм The Great Escape II: The Untold Story Capt. David Matthews 1988-11-05
Series Dear John 1988-10-06
Фильм The Goodbye People 1986-01-31
Фильм Isaac in America: A Journey with Isaac Bashevis Singer Narrator 1986-09-28
Фильм Brotherly Love Ben Ryder / Harry Brand 1985-05-28
Фильм Teachers Roger Rubell 1984-10-05
Фильм Without a Trace Al Menetti 1983-02-04
Фильм Обыкновенные люди Dr. Tyrone C. Berger 1980-09-19
Фильм Sooner or Later Bob Walters 1979-03-25
Фильм The Halloween That Almost Wasn't Count Dracula 1979-10-28
Series Такси Alex Reiger 1978-09-12
Фильм King of the Gypsies Groffo 1978-12-20
Фильм Fear on Trial Saul 1975-10-02
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Rhoda Unknown 1974-09-09
Фильм The Law Murray Stone 1974-10-22
Фильм Jump 1971-01-01
Фильм La Princesse de Clèves Al Menetti 1961-03-22
Фильм Wir Wunderkinder Julius Levinson 1958-10-28