Image of Eion Bailey

Eion Bailey

From Wikipedia, the free encyclopedia. Eion Francis Hamilton Bailey (born June 8, 1976) is an American actor, perhaps best known for appearing in the HBO miniseries Band of Brothers as Pvt. David Kenyon Webster and in the films Fight Club, Center Stage, Mindhunters and Sexual Life. He currently has a recurring role on the USA Network TV show Covert Affairs. Description above from the Wikipedia article Eion Bailey, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.​


Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Jun 8, 1976 в Santa Ynez Valley, California, United States
Кино / ТВ ролей:
29
Впервые появился:
в series Hallmark Hall of Fame 1951-12-24
Последний проект:
Фильм Extortion 2017-01-02
Известность
Poster of Студия 30
Poster of Братья по оружию
Poster of Почти знаменит
Poster of Бойцовский клуб
Фильмография
Фильм Extortion Kevin Riley 2017-01-02
Фильм The Liars Chair The Cowboy 2014-11-17
Series Однажды в сказке August W. Booth 2011-10-23
Series Тайные операции Ben Mercer 2010-07-13
Фильм (Untitled) Josh Jacobs 2009-10-25
Фильм Каньон Nick 2009-10-23
Фильм A House Divided Romi Meir 2008-01-01
Series 4исла Unknown 2006-03-05
Фильм Свечи на Бей стрит Sam 2006-11-26
Series Студия 30 Unknown 2006-10-11
Фильм Life of the Party Michael Elgin 2005-01-01
Фильм Sexual Life David 2005-01-05
Фильм Охотники за разумом Bobby Whitman 2004-05-07
Series CSI: Место преступления Нью-Йорк Unknown 2004-09-21
Фильм And Starring Pancho Villa as Himself Frank Thayer 2003-09-07
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Фильм Seven and a Match Sid 2001-05-26
Series Братья по оружию Pvt. David Kenyon Webster 2001-09-09
Фильм The Young Unknowns Joe 2000-03-12
Фильм Почти знаменит Jann Wenner 2000-09-15
Series Закон и порядок. Специальный корпус Frank Patterson 1999-09-20
Фильм Бойцовский клуб Ricky 1999-10-14
Series Бухта Доусона Unknown 1998-01-20
Series Баффи - истребительница вампиров Unknown 1997-03-10
Фильм A Better Place Ryan 1997-09-01
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Фильм Судьба человека Sam 1959-08-01
Series Hallmark Hall of Fame Unknown 1951-12-24