Фото актёра Vinnie Jones

Vinnie Jones

From Wikipedia, the free encyclopedia. Vincent Peter "Vinnie" Jones (born 5 January 1965) is a retired British footballer and film actor. Jones represented and captained the Welsh national football team, having qualified via a Welsh grandparent. He also previously played for Chelsea and Leeds United. As a member of the "Crazy Gang", Jones won the 1988 FA Cup Final with Wimbledon. Jones appeared in the 7th and final series of UK gameshow Celebrity Big Brother finishing in 3rd place behind Dane Bowers and Alex Reid. He has capitalised on his tough man image as a footballer and is known as an actor for his aggressive style and intimidating demeanour, often being typecast into roles as coaches, hooligans and violent criminals. Description above from the Wikipedia article Vinnie Jones, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать биографию в Wikipedia
Родился:
Jan 5, 1965 в Watford - Hertfordshire - England - UK
Всего фильмов:
102
Впервые появился:
в movie Bite (Blood Trap)
Последний проект:
фильм Кингсман 2 2017-10-06
Расскажи друзьям свои впечатления:
Фильмы с участием «Vinnie Jones»
Постер фильма План побега
Постер фильма Элементарно
Постер фильма Чак
Постер фильма Люди Икс 3: Последняя битва
Фильмография актёра «Vinnie Jones»
Фильм Bite (Blood Trap) 2018
Фильм Кингсман 2 2017-10-06
Фильм Beck - Steinar Jack Varga 2016-02-06
Фильм Убить Кейна Ray Brookes 2016-03-01
Фильм The Midnight Man Pearl 2016-03-01
Фильм Великолепная семерка 2016-09-14
Фильм Списанный в резерв Michael Price 2016-08-29
Фильм В тисках Ryker 2016-06-14
Сериал Галавант Gareth 2015-01-04
Фильм Mind Puppets 2015-01-01
Фильм Наёмник: Отпущение грехов The Boss 2015-05-04
Фильм Токсин Renner 2015-01-29
Фильм Гаскойн. Легенда Англии Himself 2015-06-08
Фильм Идеальные каникулы Sarge 2015-07-07
Фильм Шах и мат Lu 2015-07-03
Фильм 6 способов умереть John Doe 2015-07-31
Фильм Ривер 9 Ray Kaplan 2015-06-30
Фильм Некая справедливость Bennett 2014-03-11
Фильм Занесло Golden Pole 2014-01-10
Фильм В безопасности Tillinghast 2014-04-28
Фильм Двойная игра Carl 2014-10-11
Фильм Путь нечестивых John Elliott 2014-05-20
Фильм Жнец Rob 2014-10-30
Фильм Вычислитель Yust Van Borg 2014-12-18
Фильм Правосудие бессильно Vincent Delacruz 2014-10-14
Фильм Дьявол в деталях Vincent Camastra 2013-03-06
Фильм Изломленный Quincy 2013-04-14
Фильм Отряд героев Brent Willoughby 2013-02-25
Фильм Кровь искупления Campbell 2013-09-23
Фильм План побега Drake 2013-10-09
Фильм Эвакуация Ivan Rudovsky 2013-09-05
Фильм Гонка Vincent Camastra 2013-09-21
Сериал Винни Джонс: Реально о России Himself - Host 2013-09-12
Фильм Угнанный Ballard 2012-07-31
Фильм Фрилансеры Sully 2012-08-10
Фильм Клин клином Boyd 2012-08-31
Фильм Волшебные ребята Jack Varga 2012-10-18
Сериал Элементарно Sebastian Moran 2012-09-27
Фильм Ирландец Keith Ritson 2011-03-10
Сериал The Cape Scales 2011-01-09
Фильм Эра драконов Stubb 2011-03-21
Фильм Ликвидатор Killer 2011-04-07
Фильм Притворись моим мужем Brick 2011-04-03
Фильм Еще одна комедия Nancy 2011-10-17
Фильм Крест Gunnar 2011-05-31
Фильм Расплата Zed 2011-04-25
Фильм Козырные тузы 2: Бал смерти McTeague 2010-01-19
Фильм Круг боли Vargas 2010-08-15
Фильм Взаперти Anton Vargas 2010-11-09
Фильм Жизнь за брата Dunn 2010-04-08
Сериал Piers Morgan's Life Stories Unknown 2009-02-22
Фильм Начало времен Sargon 2009-06-18
Фильм Истекающий кровью Cain 2009-11-02
Фильм Так себе каникулы Sargon 2009-11-24
Фильм (Untitled) Ray Barko 2009-10-25
Фильм Черная топь Mr. Hunter 2009-06-23
Фильм Полуночный экспресс Mahogany 2008-08-07
Фильм Адская поездка Billy Wings 2008-08-08
Фильм Тайна рукописи Mike Sullivan 2007-01-01
Фильм Аллея славы Roddy 2007-02-21
Сериал Чак Karl Stromberg 2007-09-24
Фильм Сила и честь Smasher O'Driscoll 2007-11-19
Фильм Приговоренные McStarley 2007-04-27
Фильм Зуб и ноготь Mongrel - Rover 2007-10-16
Фильм Она - мужчина Dinklage 2006-03-17
Фильм Девушка №1 Dragos Molnar 2006-05-16
Сериал Ясновидец Ronnie Ives 2006-07-07
Фильм Джонни Динамит Johnny Doyle 2006-09-19
Фильм Дом у озера Hired Killer 2006-06-16
Фильм Люди Икс 3: Последняя битва Cain Marko / Juggernaut 2006-05-24
Фильм Капкан времени Winston Briggs 2005-02-03
Фильм Предельная глубина Henry 2005-05-06
Сериал Массовка Unknown 2005-07-21
Фильм Таинственный остров Bob 2005-09-17
Фильм Большая кража Lou Harris 2004-01-30
Фильм Взрыв Michael Kittredge 2004-01-01
Фильм Счастливый зуб The Extractor 2004-02-13
Фильм Манеры выживать 5+ Hired Killer 2004-09-25
Сериал The Keith Barret Show Unknown 2004-07-05
Фильм Налетчики из Голливуда Sean 2004-05-13
Фильм Евротур Mad Maynard 2004-02-20
Сериал Топ Гир Unknown 2002-10-20
Фильм Ночь в Золотом Орле rodan 2002-05-17
Фильм Пароль «Рыба-меч» Marco 2001-06-07
Фильм Сердца в Атлантиде Brick 2001-09-07
Фильм Костолом Danny Meehan 2001-12-26
Фильм Большой куш Bullet Tooth Tony 2000-09-01
Фильм Угнать за 60 секунд The Sphinx 2000-06-09
Фильм Карты, деньги и два ствола Big Chris 1998-03-05
Сериал The Frank Skinner Show Unknown 1995-09-10
Сериал GamesMaster Unknown 1992-01-07
Фильм Leeds United's Race For The Title 1989/90 Himself 1990-12-19
Фильм Mistral's Daughter Lu 1984-09-24
Фильм Evil Stalks This House Renner 1981-07-12
Фильм Le braghe del padrone Renner 1978-09-07
Фильм Grayeagle 1977-12-28
Фильм Закричи на дьявола Jack Varga 1976-04-12
Фильм Un giorno da leoni Dragos Molnar 1961-09-05
Фильм I Take This Woman Campbell 1940-02-01
Фильм They Won't Forget The Boss 1937-10-09
Фильм Counsellor at Law Bob 1933-12-25
Фильм No More Orchids Campbell 1932-11-25
Вернуться назад